Pojawiła się idea skrzyknięcia paru "starszych" wiekiem graczy i pograniu sobie dla przyjemności (lub i nie ;) ) w minisy.
Dlatego zakładam ten temat aby ustalić jakiś czas i miejsce.
Miejsce: proponuję klub Paradox. Bez problemu można wcześniej zadzwonić i zarezerwować jeden albo dwa stoliki (zależnie od frekwencji). Gracze nie będą odstawali od klimatu pubu, który jest dobrze "osadzony" i zaznajomiony z fantastyką. :]
Czas: można by raz na jakiś czas (raz na miesiąc lub raz na dwa tygodnie) stale się spotkać i pograć. Zważywszy że Paradox jest pubem i tłumy ludzkie pojawiają się tam w piątki i soboty (głównie wieczorami) to widzę dwa dogodne terminy:
1. Środek tygodnia (ale przypuszczalnie tylko wieczory)
2. Weekendy (od wczesnych godzin popołudniowych)
Słucham wszelkich uwag i propozycji zainteresowanych tematem.
Powyższa oferta jest skierowana tylko i wyłącznie do osób pełnoletnich. Uprasza się o nie wypowiadanie się zbulwersowanych młodych graczy/użytkowników, którzy są dyskryminowania z powodu wieku. Takie wypowiedzi administracja usunie bez ostrzeżenia.
W Minisy zacząłem grać niedawno, ale inicjatywa zacna, więc się piszę Mi niestety weekendy odpadają z racji studiów (chociaż jeden weekend w miesiącu mam wolny), ale w tygodniu wieczorami jak najbardziej.
Na początek proponuję dwa terminy na spotkania inicjujące:
1. 1 październik godzina 16:00
2. 4 październik 12:00
Miejsce Paradox.
Po waszych wiadomościach stwierdziłem że na późniejsze spotkania można przyjąć jakieś dwa/trzy/cztery stałe terminy w miesiącu, które będą przypadły, raz na środek tygodnia, a raz na weekend. Przy takim rozwiązaniu każdy ma możliwość przyjścia na z góry ustalone spotkanie z przekonaniem ze ma szanse spotkać kogoś kto będzie chciał zagrać w minisy. Oczywiście póki sie to nie dogra, forum będzie miejscem dogadania się na dany dzień/datę.
Mateusz: w okolicy 6-7 zł.
Miszka: jeśli studnia zaoczne to chyba zloty weekendowe na uczelni będziesz miał co dwa tygodnie ;) Ale jeśli będziesz miał wolny jeden weekend w tygodniu i innym by termin odpowiadał to chyba dojdziemy do jakiegoś porozumienia. :D
jeśli studnia zaoczne to chyba zloty weekendowe na uczelni będziesz miał co dwa tygodnie ;)
Niestety nie, trzy weekendy w miesiącu wyjmuje mi z życiorysu uczelnia, dlatego właśnie napisałem, że jeden będę miał wolny (w październiku będzie to 11 i 12).
NaVaR napisał/a:
Ale jeśli będziesz miał wolny jeden weekend w tygodniu i innym by termin odpowiadał to chyba dojdziemy do jakiegoś porozumienia. :D
Allegro nick: mateo_3636
Wysłany: 2008-09-27, 21:26
Cytat:
Na początek proponuję dwa terminy na spotkania inicjujące:
1. 1 październik godzina 16:00
2. 4 październik 12:00
Miejsce Paradox.
Po pierwsze będę czepliwy, ale październik jest tylko jeden- nie piszemy "4 październik" :)
konkretnie:
1 października odpada- mam inauguracje roku i egzamin na prawo jazdy jednego dnia.
4 października- nie wiem. Wszystko zależy od tego, w której będę grupie na roku. Z racji nazwiska na "C" prawdopodobnie w pierwszej, więc powinienem zdążyć na 12:00. Zadeklaruje się w poniedziałek, jak wszystkiego się dowiem na uczelni.
Mi tam bardziej weekend pasuje niż środek tygodnia lecz w tym tygodniu będę w stolicy wiec zaproponowałem tez taki termin.
Jeśli chodzi o 4-5 paździeża to na dzień dzisiejszy wole sobotę.
Mi najbliższa sobota odpada z powodów wyżej wymienionych. Mogę zjawić się w środę o 16, postaram się też przekonać Oriona, żeby wpadł po pracy na 17.30.
Jeśli się w środę zgracie to może i ja wpadnę, jak wcześniej powiedziałem: w tygodniu będę w stolicy. Jeśli nie wyjdzie to możemy się drugi raz w miesiącu spotkać 11-12. ;)