Czyżby zapał się skończył u użytkowników, którzy się zgłosili?
Mam już dwie karty postaci. Na resztę czekam do poniedziałku(przez weekend jest czas).
Później wprawdzie jest zaplanowanych kilka miejsc, w których można się dołączyć, ale lepiej zaczynać od początku.
_________________ "Ponownie poczuł ogromną ochotę, by podjąć próbę ugryzienia się ze złości w tyłek."
Wysłany: 2008-10-09, 18:02
Chciałbym dołączyć do tego waszego rpg-a, ale pw do Drakkainen nie dochodzi.
Jak znajdzie się jakieś wolne miejsce to ja chętnie zagram :)
Nad postacią pomyśle, jak się zgodzi Drakkainen
Nie mogę się z tobą skontaktować przez pw, więc może napiszesz do mnie na gg: 9694008
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah
Ja też chciałem w to sobie troche pograć, ale tak jak mówił kosssa4 PW nie dochodzi, podpisuje się pod tym co napisał mój przed mówca a moje gg to 9642228
hmmm....
Medytowałem nad tym problemem ostatnio. I to co wymedytowałem:
Nie.
Nie pozwolę wam się dołączyć do istniejącej sesji. Jest tam już dość graczy, i ze względu na dobro tejże sesji jeszcze większa ich ilość jest jak dla mnie niedopuszczalna.
Ale:
medytując wpadłem na pomysł inny. W związku z dużym zainteresowaniem, jeśli będziecie chcieli postanowiłem poprowadzić druga sesję. Jeśli dalej będziecie zainteresowani podam szczegóły.
_________________ "Ponownie poczuł ogromną ochotę, by podjąć próbę ugryzienia się ze złości w tyłek."
Wysłany: 2008-10-11, 15:06
Ja również jestem zainteresowany drugą sesją.
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah