Allegro nick: flamementor10
Wysłany: 2008-05-05, 15:10 Brak Graczy......... :/
Ostatnio prawie nikogo nie widuje na Smoczych turniejach :(
Co się z wami dzieje??
Jeżeli nie będziecie się częściej pojawiac na turniejach to Po 1 nie będzie zniżek na boostery a po 2 Star Wars Miniatures nigdy nie będzie oficjalnie sankcjonowaną grą w Smoku co może troszeczke pogorszyc sytuację :(
Mam nadzieje że będziecie się troszke częściej pojawiac na turniejach bo bez graczy nie ma gry !!!!!
Jeżeli chodzi o termin to można zasugerowac inny np Sobote , Piątek , czwartek i inną godzine( Nie polecam Soboty z powodu Wielkiego turnieju LOTR )
Wysłany: 2008-05-06, 08:06
Sądzę, że niedziela jest bardzo dobrym terminem. Tylko niektórym się po prostu nie chce ruszać z domu... Cóż, ja będę na następnym turnieju... Trzeba się postarać werbować nowych graczy...
Pozdro,
Entreri
Wysłany: 2008-06-25, 20:14
Piątek - w piątek na pewno będzie więcej ludzi :)
OGÓLNIE ZAPRASZAM W PIĄTEK WSZYSTKICH Z KRAKOWA I OKOLIC NA OFICJALNE ZAPREZENTOWANIE FIGURKI Z NOWEGO DODATKU SW : PftGK W SKLEPIE SMOK W GALERII KAZIMIERZ . JEST TO COŚ NA MIARĘ AT-AT. BĘDZIE DOSTĘPNY W SZTUCE JEDNEJ. ZAPRASZAM !!!
[NA OFICJALNE ZAPREZENTOWANIE FIGURKI Z NOWEGO DODATKU SW : PftGK W SKLEPIE SMOK W GALERII KAZIMIERZ . JEST TO COŚ NA MIARĘ AT-AT. BĘDZIE DOSTĘPNY W SZTUCE JEDNEJ. ZAPRASZAM !!![/b]
Ale to oficjalny dodatek Wizardów czy jakaś konwersja?
ROBIMY TURNIEJ W NIEDZIELE O 14:00 JAK ZWYKLE?????????????????
[ Dodano: 2008-06-25, 21:37 ]
Mam pyt czy jak wyjdzie kotor to będzie taki turniej jak miał być legacy ( ten za 70zł i 2 boostery.....)????? i za ile będzie i kiedy (chyba drożej bo to huge)
Ostatnio zmieniony przez Silmar 2008-06-26, 18:05, w całości zmieniany 2 razy