Jedyne co mi przychodzi do głowy to sylikonowe druciki do zaślepiania otworów w elektronice - maja różne średnice i przycina się je na wymiar po włożeniu w otwór. Jak by były tylko przeźroczyste można podmalować rozrzedzoną farbka. Ostatecznie pręcik metalowy grubszy i malowanko na biało a potem w odpowiedni kolor, ale wtedy nie będzie przeźroczysty
_________________ No i mam na GG 13 forumowych MĘCZARNI
Wysłany: 2008-10-01, 17:29
Z tego co wiem, a nie chce mi sie pójść sprawdzić, to jeden jest na stradomskiej (przy przystanku tramwajowym), drugi na sławkoskiej widziałem(bliżej Rynku Gł.), jeszcze jeden jest przy hali targowej (po drugiej stronie ulicy- na kiosku tam masz reklamę tego sklepu)- i to tyle tak na szybko w centrum.
_________________ You can't defeat us all
Of course I can!
-General Grievous
Wielkie dzięki za pomoc. dzięki wam mój murzyn będzie cieszył się nowym... mieczem xD
[ Dodano: 2008-10-07, 20:59 ]
Wracam jeszcze raz to sprawy tego nieszczęsnego Mace'a Windu. Jeśli nie dostał bym takiego materiału imitującego miecz z jakiej figurki mógł bym go wziąśc . Myślałem o Jedi Sentinelu. Piszcie plz
_________________ ITS OVER 9000 !!
Cała żyleta płacze mistrza już nie zobaczy, cała legia żałuję CWKS to ...
Wysłany: 2008-10-07, 20:26
Jeżeli chodzi o "przeszczep", to masz niezły problem- chyba nie ma innej figurki z fioletowym mieczem świetlnym niż właśnie Mace Windu. Rozejrzę się jutro jak będę miał czas bo tych modelarskich sklepach i zdam jutro Ci relację.
_________________ You can't defeat us all
Of course I can!
-General Grievous