_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
Karty są świetne! Nie mogę sie doczekać. Moim zdaniem, lepiej, że robią właśnie mniej kart, ale będą bardziej dopracowane i ciekawsze. Mace wymiata umiejętnościa, ale fajna jest Ta pierwsza "Aggressive Reconnaissance", ogólnie połowa jest bardzo fajna z tego preview'u :]. Nalepki musiałbym zobaczyć jak wyglądają na modelach.
A co do karty Obj.Yody (swoją drogą świetny wygląda:]) to ona całkowice wyprze Coursant Naval Base. Niezbyt mi się to podoba, bo zaczyna wypierać podstawke. Bo jeśli będzie taka tendencja, to po co wtedy kupować podstawke, skoro w dodatkach są lepsze i sliniejsze karty/jednostki? Ale pożyjemy, zobaczymy.
o jeśli będzie taka tendencja, to po co wtedy kupować podstawke, skoro w dodatkach są lepsze i sliniejsze karty/jednostki?
Muszą na czymś zarabiać, a my jako fani musimy im w tym pomóc
hehe , okay, ta argumentacja mnie przekonała
Ale mimo wszystko, powinno być trochę mięska (choć właściwie -co do jednostek- to widze kilka sepsow *, z /BD\ które są shitemna swarmy, i to mi się podoba )