Krogulec: Proszę cię, zakończ tą rozmowę. Człowiek powinien przyjmować krytykę i próbować sprawić, by nie została ona kontynuowana. A nie odpowiadać z pełnym sarkazmem.
_________________ Fixer: "More Geonosians incoming!"
Sev: "Great. More bugs, more kills."
Jeśli głupotą nazywasz upór i niezmienianie zdania, to większość z forumowiczów, którzy wypowiedzieli się w tym temacie, można by nazwać głupcami.
Człowiek powinien przyjąć krytykę i albo się z nią zgodzić albo i nie. W tym pierwszym przypadku powinien się zmienić na lepsze, w tym drugim wyrazić swoje zdanie i zakończyć temat. Krogulec nie miał szans przekonać do swoich racji Dark Farcja i vice versa, tak więc kontynuowanie tej rozmowy było bez sensu. Bez sensu jest pisanie o sobie "jestem głupi", gdyż jak napisał Sev nie da się stwierdzić tego po kilku postach, a pisanie tak o sobie wydaje się dziwne i niedojrzałe. Brzmi to tak jakbyś swoje wypowiedzi argumentował tym, że jesteś głupi i że nietrzeba ich brać na poważnie, a tak nie jest.
Wysłany: 2008-01-31, 15:43
Ludzie dajmy już spokój temu wszystkiemu. Kto będzie chciał grać lub zobaczyć co to za gra to zobaczy jak mu się spodoba to grał będzie jak nie to jego problem ... Co do imienia to sam będąc MG w DnD mogę powiedzieć że gracz ma prawo do każdego imienia , może w jego języku Je-St-em-dup'a znaczy Jan Kowalski ? Tu leży w zrozumieniu tego w co grasz i jak masz zamiar ...
To co bym zmienił w tej grze to dowolność w imionach (oczywiście bez wulgaryzmów , rasistowskich tudzież szykanujących imion)
Dodał bym aktywację kont przez użytkownika na e-mail co usprawniło by całą rozgrywkę a nie uzależniało od nastrojów MG ....
Wysłany: 2008-02-01, 11:31
I tak na koniec (przynajmniej mojej wypowiedzi tutaj) .
Krogulec czy zmienisz lub przynajmniej zastanowisz się nad zmianą tego co zostało przyjęte krytycznie przez osoby tutaj ?
Jeżeli tak to będzie widać że jesteś bdb MG a jeżeli nie to zastanów się czy warto ?
mam pytanie, bo tam jest:
Charakter: *
0 To neutralny, 10 to maksymalnie dobry, 10 to maksymalnie zły. (ulega zmianie podczas gry)
no i nie ma -10 tylko 10 i 10
to 10 to max dobry czy -10? chyba 10 ale się upewnie
_________________ -You don't know a power of dark side!- Darth Vader
-I know.- Han Solo
Mój login na Vassalu: Wiśnia