Wysłany: 2008-01-11, 22:10 RPG- Online
podaje tu link do RPG online super sprawa zarejestrujcie się jako piloci z nowej republiki i podawajcie tu swoje nicki ( link http://www.galaxy.xt.pl/):
Ja na początek:
Maco
Pilot, nowa republika
Próbowałem się zarejestrować pod pseudonimem RC-1107. GM napisał mi na gg, że nie jest to ani imię, ani nazwisko ani nawet pseudonim!! Ja dziękuje za takie coś.
_________________ Fixer: "More Geonosians incoming!"
Sev: "Great. More bugs, more kills."
Dostałem maila w którym było"Twoje konto jest obecnie nieaktywne, musi zostać wpierw aktywowane przez administratora, zanim będziesz mógł się zalogować. Otrzymasz kolejny email gdy to nastąpi." Czekam na aktywacje.
Powiem tak :
Z wieloletniego doświadczenia w RPG - totalna lipa i beznadzieja, niski poziom, kiepska obstawa administracji. Dla cierpliwych i wyrafinowanych inaczej ;)
_________________ No i mam na GG 13 forumowych MĘCZARNI
Przecież to jest jakaś lipa,czekam chyba aż tydzień kiedy koleś odpisze mi na gg lub e mail...i wiecie co??Dalej nie odpisał,ja mam dośc i SZCZERZE WAM TEGO N I E POLECAM
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
Tak tak, inne bardziej wykrecone i porabane, cała masa śmieci i niepotrzebnych wątków tworzących bagno. Gdybym chciał rozmawaić poza graniem, o zadku Dody i moczu krasnoludków zarejestrował bym się np na kotlecie ;) albo własnie tam ;)
_________________ No i mam na GG 13 forumowych MĘCZARNI