Raquel, Ki Adi Mundi: echhh nie powstrzymałem się i napisałem parę słów na temat. Ale znając życie to chłopaczyna się nie odezwie w tej sprawie. :|
Szkoda, bo bym sobie z nim podyskutował i udowodnił publicznie że kłamie i zmyśla. <diabeł>
Wysłany: 2008-07-31, 15:22
Mateusz napisał/a:
A ja nadal mam wrażenie, że dzień przed tym jak on napisał ten komentarz KOTOR był już do kupienia bezpośrednio i detalicznie w sklepie ISA.
Można zamawiać tylko że boostery dostarczą Ci w dzień premiery lub w któryś inny po premierze. Jest tak jak Navar napisał w komentarzu na bastionie - jeżeli - sprzedadzą przed premierą grożą im na pewno kary finansowe i inne mniej więcej jak to było z premierami Harego Pottera - ujawniasz dostajesz milion w plecy ^_^
Allegro nick: mateo_3636
Wysłany: 2008-07-31, 17:28
No to sam nie wiem jak z tym sklepem ISA, skoro w ofercie do kupienia bezpośrednio u nich (przychodzisz, płacisz, dostajesz) było od 29.
Magictraders_pl
Wysłany: 2008-07-31, 18:46
Właśnie rozpoczęliśmy przedsprzedaż najnowszego dodatku do Star Wars Miniatures - Knights of the Old Republic boostery jak zwykle w dobrej cenie, oferujemy również całe boxy najnowszego dodatku.
Info i statystyke o nowym Wookiem na Bastion wrzuce przy okazji innych statystyk. Tak w ogole to wpadajcie na Bastionowe komentarze czesciej, pomozcie podnies poziom dyskusji, bo to co sie ostatnio dzieje jest przerazajace ; - D.
Wysłany: 2008-07-31, 23:40
Ok zarejestruję się ale Nestor daj mi i kilku innym osobom taki immunitet na kulturalne bluzganie ludzi wyraźnie na to zasługujących =D Bo inaczej tego się nie wytępi
Ok to tak aby było na temat to ja zamówiłem sobie kolejnego box'a. Dojdzie parę figurek. A tak właściwie to na co liczycie Panowie i Panie ? Ja chcę OR, R i Imperium a wy ?