Do wooki Huntera można dać Blizzarda( raport do at-st i flarking attack), Rodian Hunt master( deday) i oczywiście kogoś do kombinowania ognia np. at-at driver.
_________________ Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasjia.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęge.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Blizzard Scout 1, AT-AT Driver(mogą kombinować ogień z AT-ST), Baron Fel(+6 a nie +4 do ataku jak kombinujesz ogień), General Veers(możesz strzelać do jednostek w Coverze nawet jak nie jest najbliższym celem) Imperial Officer(dodatkowy atak) Grand Admiral Thrawn(+3 attack i + 3 defense)
Wysłany: 2008-02-27, 18:43
Zrób sobie at-st skład i dorzuć do tego jakiegoś komandera
Master of Force [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-15, 20:01
Ja zawsze w moim squadzie mam Han Solo In Stormtrooper Armor bo dzięki jego CE moje figurki ruszają się 12 pól i atakują a oprócz tego CE Ma Furious Assault co jest bardzo przyjemne na różnego typu masówki i Kosztuje tylko 25 pkt a staty ma całkiem niezłe . Co jest najlepsze jego CE działa na całą planszę i nie ma limitu kratek co daje super mobilnośc squadu .
A jeżeli chodzi o Imperium strasznie opłaca się miec Admirala Piett'a ponieważ masz 2 rzuty na inicjatywe i daje wszystkim jednostką w pobliżu 6 pól Opportunist co też jest przydatną umiejętnością
Wysłany: 2008-03-15, 22:44
dlatego, ze w tekscie Chargin Fire jest "Replaces turn", czyli zamiast tury. Nie masz juz tej części tury, jakiej są ataki, tylko cała tura jest zastąpiona, więc nie możesz użyć czegoś, co ma 'replaces atacks', czyli zastępującego ataki
Wysłany: 2008-03-27, 21:40
a kombo luka hero of yavin ?? grałem z gosciem który na rebel troop carcie miał włąsnie luka podjeżdza do mojego boby i wali 4 ataki w tym jeden krytyk wiec dzięki czemu ma znowu dwa ataki a jak sie w niego zaatakuje to ma jescze deflecty czy to nie przegiecie jak wali 6 albo 7 ataków ?? i jescze podchodzi do niego princess leia i daje mu imediante atack i znowu wali krytyka? ?
Nie bo jest male prawdopodobienstwo ze rzuci 19 czy 20,a wcale nie ma az tak duzo do ataku więc zawsze tez nie trafia
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi