Nie obraź się, ale po woli chce mi się płakać patrząc na twoje posty... Błagam nie męcz nas do końca życia postami w tym temacie "ale lepiej wstawić trooperów.
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
skywalker
Wysłany: 2010-04-06, 07:48
MAM TEGO DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAMKNIJCIE SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ZWŁASZCZA ŚMIERDZI DUPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wysłany: 2010-04-06, 20:49
Admiral Travian napisał/a:
po co ja wogule z toba gadam. mi potrzebne rady Tsavong Lah
O dziękuję . A na poważnie; pierwsza rada: Nie ma się co spierać z osobami, które się na SWM nie znają i wolą zaśmiecać forum bezsensownymi postami z bezsensownym pomysłem na grę Trooperami hehe .
Co do składu - niezły, ale nie jednolity. Brak dodonny i brak podpakowania speedera. Ja na to bym postawił.
Pierwszy jest bardziej asekuracyjny, ale w drugim masz as. Wybrałbym pierwszy, ale zależy czy potrzebujesz na sqady przeciwników as.
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Wysłany: 2010-04-12, 22:33
Ganner Rhysode 29
Gran Raider 4
39x Mouse Droid 117
Taktyka? Przeaktywowujesz opponentow za pomocą 39 myszy, Ganner na początku tury robi levitate na Gran Raidera po czym się rusza dalej aby mieć lonera+ quick reactions w razie gdyby opponent jednak chciał nam zabić Grana
_________________ You can't defeat us all
Of course I can!
-General Grievous
Wysłany: 2010-04-14, 18:54
Exar-Kuna napisał/a:
Ganner Rhysode 29
Gran Raider 4
39x Mouse Droid 117
Taktyka? Przeaktywowujesz opponentow za pomocą 39 myszy, Ganner na początku tury robi levitate na Gran Raidera po czym się rusza dalej aby mieć lonera+ quick reactions w razie gdyby opponent jednak chciał nam zabić Grana