nooooooo każdy squad to jest auto win bo próch boby i yody nic tam nie ma a zamiast aurry sing wejdzie han solo in stormtrooper armor ale i tak sam master kota z repulsa miażdży ci wszystko :D
Hehe, chyba nigdy nie grałeś z takim składem
Kotek zostałby zmasakrowany zanim przeszedł by połowę planszy, resztę boba z mobilem by sam załatwił, jeszcze jakaś dezintegracja, luke by dostał 3 razy z pusha i po potyczce.
Niewiesz co mówisz Master of Force sam boba przy sprzyjających warunkach rozwalił by ci połowe składu . A Kota by nie doszedł nawet( oczywiście dużo zależy od mapy ale i tak boba by wygrał )
_________________ Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasjia.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęge.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Master of Force [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-11, 20:54
tyle że boba to nie jest jakaś pro figurka
wiesz co rebelia mogłaby se nie poradzic ale sądze że separatyści i new republicka powinna rozczaskac ten squad
Ale musze ci przyznac że twój squad jest całkiem fajny :D
Ostatnio zmieniony przez Ki Adi Mundi 2008-03-12, 01:01, w całości zmieniany 1 raz
posklejalem ci te posty w 1, ale na drugi raz najpierw pomysl co chcesz napisac, pozniej pisz. To jest Forum a nie Gadu-Gadu.
a co do samej tresci: Boba, BH to najlepszy Shooter w tej grze jak na razie, zadaje 40 obrazen na +18 do ataku, a na krytykach zabija na miejscu. Nie radze wystawiac sie na strzal. A oprocz tego ma Mobile Attack i Evade wiec dlugo zyje ;)
Gralem skladem z Fettem na turniejach, i nie przegralem zadnego pojedynku, ale dobre oferty byly, to sprzedalem i Fetta, i Yode i Luka ;)
May the Fur be with You!
Kupie Ewoki wszelkie w ilosciach hurtowych :)
Wysłany: 2008-03-12, 11:00
Wiem Wiem rozumiem ale po to właśnie jest R2-D2 który jest tani i zamyka ci drzwi przed nosem albo ochrania mnie a i za tamte posty to sorry wiem że to jest spam ale zbyt dawno nie pisałem na forach :D:D
nie zauwazyles 1 rzeczy. Yoda za kazda aktywacja dostaje 2 Force Pointy, a Luke 1. Wiec jak sie gdzies zamkniesz, to im pozniej wyjdziesz, tym bedziesz mial trudniej. A jak ja zechce wejsc do ciebie, to tez mam R2 ktory moze otworzyc drzwi przez ciebie zamkniete.
Ale to tylko 1 sklad.
Za to oba maja 2-1B, ktory mnie leczy, wiec nawet jak mnie zranisz, to bede mogl sie wycofac i uleczyc. Znowu czekanie jest na twoja niekozysc.
Override to potezna umiejetnosc, ale trzeba do niej jeszcze cos dolozyc. Sam bardzo czesto gram z nim w skladzie, albo przeciw niemu, i uwazam ze mam juz to calkiem dobrze rozpracowane :)
Chyba świniak za 3 pkt, a tego świniaka można wcześniej zabić dzięki np. Bobie. Najlepszym chyba połączeniem jest r2-d2 i 2-1b doceniłem 2-1b jak mi uleczył 3 figurki z 2 dychami hp.
Wysłany: 2008-03-12, 19:10
no dobrze podchodzi camasi noble do boby a exar kun robi transfer esence i boba ma lipe a potem dochodzi darth bane i rozwala reszte
Po 1 Boba Fett ma fligha. Po 2 jak pewnie zauważyłeś darth Bane ma mało defa i łatwo go wystrzelać. Po 3 Bane i Exar kosztują razem o ile się nie myle 166 pkt. Więc zostało by ci tylko 34 pkt na inne jednostki.
wiesz, nie ma skladow niepokonanych ;) ale zeby zrobic Sith Sorcery musialby wygrac inicjatywe jeszcze, a na to ma 50% normalnie, i zadnych szans jesli mam skladzie Muuna.
I jeszcze jedno. Jesli nie widze zadnych innych jednostek, to moge atakowac Caamasiego, a mam na to dobre kilka inicjatyw zanim podejdzie ;) Inna sprawa ze w tego kto sie wystawia zeby zapewnic nietykalnosc Dyplomacie, mozna wykorzystac jako tarcze strzelnicza :) A jesli Master chce wystawic Exara z Banem, to bedzie musial byc ktorys z nich. Bo nawet jak sie zmieszcza inne jednostki, to beda mialy za malo HP zeby zapewnic Caamasiemu bezpieczenstwo. No a jak juz sie ktorys z Lordow wystawi... Coz.. marny jego los. Bo do tej pory rozpatrywalismy wylacznie Fetta, a przeciez w skladzie jest tez Luke, Pilot z Yoda, albo Landspeeder, Han i Leia. W pierwszym przypadku dochodzi Push za 40 obrazen, a w drugim kanonada Speedera za minimalnie (jesli wszystkie wejda, a mam Forcy na przerzuty) 100 , a maxymalnie 140 dam.