_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
Rodian Hunt Master
Stormtrooper Commander
4x Heavy Stormtrooper
3x Stormtooper
Nie pamiętam kosztu Rodiana i Commandera, ale wiem, że squad za stówę i sprawdza się w walce przeciwko przepakom jedi (np. squad General Windu + Jedi Weapon Master). Dzięki Rodian Hunt Masterowi i Stormtrooper Commanderowi mamy 4 strzały po 40 obrażeń na +9 Atk, a jeśli zdecydujemy się na jakieś synchronizację to nawet więcej. wadą tego squadu jest to, że musimy się szybko całym squadem ustawić w pozycji strzeleckiej, strzelić każdym Heavy Stormtrooperem raz albo góra dwa razy i uciekać przed jedi lub sithem w różne strony. Squad ten bardzo szybko może wyeliminować wroga (przy 4 trafieniach w rundzie ginie nam nawet Mace Windu), ale jesłi się to nie uda w góra 3 rudny wróg na 100% wyeliminuję nas bez problemu.
Ja dopiero zaczynam, tylko 2 boosterki otworzyłem (CS i RotS, fartownie z dwoma VR) ale udało mi się stworzyć dwa teamy 100 pkt. i chciałbym, żebyście je skomentowali i ocenili ich przydatność w walce (czyli rzucili fachowym okiem) ;)
W republice yode jet dobry, clony i reszta którą masz też NARAZIE jest ok, dopiero zaczynasz, ale pózniej reszte skłądu wypadało by zmienić na coś bardziej skutecznego (Republik Comando, Fringe typu IG-88, Boba z a&e)
Separatyści w twoim skłądzie na początek ok, ale pózniej separatystami gra sie ze w składzie są sami siekacze, albo skład jest tako BD Oficer SBD Comander Generał Grewius Supreme Comander i Full Droidów (najlepiej Huge Crab Droid) i skład jest zaczepisty, w niewielu pojedynkach tym składem przegrałem, i dzieki niemu zdobyłem Yode z CotF, wiec narazie jest bardzo dobrze
Jak na 2 bostery to te składy masz dość dobre ale póżniej jak będziesz chciał je powiększać do do republiki przydał by ci się windu i komandosi i oczywiście jacyś fringe a do sepków grevous super comander i wielkie droidy bojowe takie jak huge crab droidy.
_________________ Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasjia.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęge.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
fajne boosterki jak na 2 pierwsze zgadzam sie z Revanem
[ Dodano: 2007-11-05, 19:13 ]
3x rebel heavy trooper
rebel captain
han solo scoundrel
Równe 100
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi