Niestety z powodu padnietych baterii udało mi sie uratować jedynie 5 fotek - tak mozolnie ustawionych flot Imperium i Rebelii.
Ustawienie to było ustwieniem przedbitewnym.
Potem nastąpiła bitwa, w której zacnym przeciwnikiem była moja Szwagierka ;)
Obie floty po 110 gwiazdek.
Bez zapasowych gwiazdek.
Wystawki/walka po 10 gwiazdek jednorazowo.
Cel bitwy - Do Krwi Ostatniej - czyli nie bierzemy jeńców i nie atakujemy obiektów.
Rozgrywka trwała 2h.
Pozostałe gwiazdki strony wygranej: 38sz
Wygrało IMPERIUM przewagą ilościową jednostek - najsilniejsze R'ki typu Vader itp. w liczbie 6 nie weszły do walki bo nie musiały, w bazie pozostały też 2 wieksze jednostki i 2 Lambdy. Z małych 2 Tie Bombery.
I robiłem fotki podczas bitwy :( ale wszystko poszło..... w moc baterii.
Jak pech to pech ;(
Pocieszająca jest frajda z udziału w tak wielkiej i nieprzewidywalnej bitwie ;) (w pierwszych 2 turach zeszło mi 18 gwiazdek, i myślałem że już tego nie nadrobię - kto widział 10 kolejnych rzutów z wynikiem po niżej 4 - makabra- dobrze że zmieniłem kostki;)
_________________ No i mam na GG 13 forumowych MĘCZARNI
Ładne fotki, ale szczerze przyznam że flota ładniej się prezentuje w rzucie bocznym. Bo zdjęcia z an face to widać białe krawędzie modeli... :P
A teraz ogólnie do wszystkich. Proszę ograniczyć się do pisania recenzji i opinii na temat zdjęć, albo wrzucanie własnych zdjęć. Pozostałem posty nie na temat polecą do kosza.
Dziękuję.
Administracja.