Witam. Jestem początkującym graczem SW minis... w moim posiadaniu znajduje się 7 figurek . Chciałbym dowiedzieć się czegoś o graczach z Krakowa i okolic, gdzie sie spotykać kiedy gracie, czy są turnieje? No i sami wiecie o co mi chodzi...
Wysłany: 2007-10-31, 16:32
Taaak, popieram prośbę. Bo ja również chętnie bym się wywiedział odnośnie turniejów i ewentualnych spotkań. ( sam gram tylko z jednym kumplem i to rzadko, a figsy zbieram w dużej mierze kolekcjonersko) Więęęc proszę o odpowiedzi I niech Moc będzie z Wami.
Allegro nick: Xane
Wysłany: 2007-10-31, 17:10
W tych sprawach to piszcie do masterYody, on tu jest czołowym graczem Krakowa który po moim odejściu próbuje jakoś krakowską scene Minisową trzymać w całości.
Hmm... no cóż sam dopiero zaczynam, i jeżeli by mi ktoś napisał trochę o Krakowie na GG to był bym wdzięczny. Na razie chciałbym kiedyś przyjechać na spotkanie i zobaczyć jak jest.
Ja jestem z Krakowa, można mnie spotkać w Arenie na Floriańskiej 24. Dużo graczy gra też w Szeherezadzie(róg Mikołajskiej i Św. Krzyża) A mój gg:5407960
Proponuję umówić się na grę(ja mam wolną niedzielę 13.01. i piątek 18.01) W piątek można by w Szeherezadzie lub w Arenie, a w niedzielę u kogoś prywatnie.
Wysłany: 2008-01-20, 00:38
A Ja jestem z okolic Krakowa =D i zielony jestem w PMTCG ^__^ jeżeli ktoś gdzieś gra dajcie znać. A co do SW Miniatures chętnie poznał bym o co w tym biega (moje GG : 8363035) =D