ni jak xD za duzo babrania no i niepraktyczne no bo jezeli korytarz jest na 2,3 pola to nieda sie wsadzic reki no i wogóle pełno tasmy klejacej... drzwi mi sie nie udało zrobic...
a z ta lutownica jest naprawde super, można zrobić okrągłe rzeczy ze styropianu, nic sie nie kruszy tylko jak tu ktoś wcześniej wspomniał 'topi' no i naprawde super...
np. na neelvan, jak są te czarne dziury, bardzo ładnie by wyglądały takie postawione szpiczaste góry styropianu, pomalowane na biało szaro. Jak znajdę czas to kiedyś tak zrobię bo ściany w mapach to nie jest dobry pomysł..
Jak myślicie ? Czy powinni zrobić w minisach tak jak w WH ?
chodzi mi o góry, schodzy, i takie różne, oczywiście wszystko by było pokratkowane , ale też by musiały być zmienione zasady, odnośnie celów , coverów i tak dalej... a wy co uważacie ?
Polecam zrobienie mapy z kilku paneli na grubym kartonie modelarskim 0,5cm -1cm.
Zamiast ciężkiej gliny polecam albo pulpę papierowa (podarty drobno papier zmieszany z klejem mącznym bądź wikolem). Potem i tak pójdzie to do malowania wszystko.
Nie polecam płyt paździerzowych bo się w końcu zmęczysz noszeniem i ciepniesz za okno.
A jak będą segmenty panelowe np 50/50cm to łatwo je przenosić i dowolnie montować
_________________ No i mam na GG 13 forumowych MĘCZARNI