1. o co chodzi z Dominate od Sly Moore..?
2. przykro mi że 6 tie clawlerów ;*
3. dwa razy Odd Ball a koledze z universa duch luka chyba xD albo obiego:P
Wysłany: 2009-02-03, 18:53
No nie wiem czy młody Boba jest taki zły. Za 17 pkt. Accurate Shot i do tego Fringe'owy... Gdyby tylko mu dopakować Damage może stanowić niezłe wsparcie dla mocniejszych figurek lub narzędzie do zdejmowania CE.
Wysłany: 2009-02-03, 19:52
Wcale nie, wprawdzie jego statystyki nie są powalające, ale czego byś chciał za 17 pkt? Łącząc Double Attack z Accurate Shotem jest w stanie (po wcześniej wspomnianym dopakowaniu Damage) zadać dotkliwy cios przeciwnikowi. Myślę, że najbardziej można go docenić używając w frakcjach o niewielkiej ilości Accurate Shooterów (OR, YV czy Sith). Jest on dobrym wypełnieniem składu tam, gdzie nie wciśnie się już prawdziwego strzelca, a potrzebna jest choć minimalna zasłona ogniem.
Wysłany: 2009-02-03, 20:45
To, czy figurka jest dobra pokazuje jej grywalność. Czy gdybyś ją miał, wsadziłbyś ja do jakiegokolwiek składu, ktory ukladalbys na turniej? No szczerze. Wątpię.