Star Wars Games Strona Główna Star Wars Games
Polskie forum SW Miniatures, SW X-Wing oraz SW PocketModel

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
tłumaczenie kart
Autor Wiadomość
Morthal 


Wiek: 31
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 137
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-04-22, 18:37   

Jeżeli Twoja jednostka zginie w tej walce (podczas której rzucasz tą kartę), ulecz wszystkie przyjazne jednostki w strefie, gdzie odbywa się walka.
 
 
 
Darth Bane 


Wiek: 25
Dołączył: 26 Paź 2007
Posty: 468
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-04-22, 18:38   

"Jeżeli twoja jednostka jest zniszczona,sciągnij wszystkie znaczniki obrazen z wszystkich innych przyjaznych jednostek w twojej strefie jednostek"
calkiem przydante ;-)
_________________
"Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
 
 
 
Aleksander 

Allegro nick: B_olky
Wiek: 32
Dołączył: 12 Lut 2008
Posty: 25
Skąd: Bielawy
Wysłany: 2008-04-22, 18:42   

Morthal napisał/a:
Jeżeli Twoja jednostka zginie w tej walce (podczas której rzucasz tą kartę), ulecz wszystkie przyjazne jednostki w strefie, gdzie odbywa się walka.


Chyba źle przeczytałem tą kartę, ponieważ ona nic nie mówi o leczeniu jednostek w strefie gdzie rozegrała się bitwa. Karta mówi jasno: wszystkie jednostki w strefie domowej. Nic dodać, nic ująć.
Ostatnio zmieniony przez Aleksander 2008-04-22, 19:49, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
JediMaster 


Wiek: 25
Dołączył: 22 Kwi 2008
Posty: 18
Skąd: Dagobah
Wysłany: 2008-04-22, 18:55   

Poprosił bym jeszcze w przetłumaczeniu tych kart




_________________


 
 
Sev 


Wiek: 27
Dołączył: 16 Wrz 2007
Posty: 328
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-04-22, 19:15   

1 - Możesz się ruszać 6 gwiazdkami a nie 5
2 - Jeżeli jednostka 1 i 2gwiadkowa ma być zniszczona, rzuć kością. Jeżeli masz 6, to dajesz ją do swojej strefy domowej bez żadnych obrażeń.
_________________
Fixer: "More Geonosians incoming!"
Sev: "Great. More bugs, more kills."
 
 
 
Morthal 


Wiek: 31
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 137
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-04-22, 20:33   

Aleksander napisał/a:
Morthal napisał/a:
Jeżeli Twoja jednostka zginie w tej walce (podczas której rzucasz tą kartę), ulecz wszystkie przyjazne jednostki w strefie, gdzie odbywa się walka.


Chyba źle przeczytałem tą kartę, ponieważ ona nic nie mówi o leczeniu jednostek w strefie gdzie rozegrała się bitwa. Karta mówi jasno: wszystkie jednostki w strefie domowej. Nic dodać, nic ująć.


"In your unit's zone" = w strefie, gdzie była zniszczona jednostka. Nic nie ma o strefie domowej ;]
 
 
 
Yaerius 


Allegro nick: Yaerius
Wiek: 31
Dołączył: 25 Gru 2007
Posty: 155
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-04-22, 21:01   

Morthal napisał/a:
Aleksander napisał/a:
Morthal napisał/a:
Jeżeli Twoja jednostka zginie w tej walce (podczas której rzucasz tą kartę), ulecz wszystkie przyjazne jednostki w strefie, gdzie odbywa się walka.


Chyba źle przeczytałem tą kartę, ponieważ ona nic nie mówi o leczeniu jednostek w strefie gdzie rozegrała się bitwa. Karta mówi jasno: wszystkie jednostki w strefie domowej. Nic dodać, nic ująć.


"In your unit's zone" = w strefie, gdzie była zniszczona jednostka. Nic nie ma o strefie domowej ;]


"HOME ZONE" ;-)
_________________


You like me because I'm scoundrel
 
 
 
Morthal 


Wiek: 31
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 137
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-04-22, 21:28   

Yaerius napisał/a:
Morthal napisał/a:
Aleksander napisał/a:
Morthal napisał/a:
Jeżeli Twoja jednostka zginie w tej walce (podczas której rzucasz tą kartę), ulecz wszystkie przyjazne jednostki w strefie, gdzie odbywa się walka.


Chyba źle przeczytałem tą kartę, ponieważ ona nic nie mówi o leczeniu jednostek w strefie gdzie rozegrała się bitwa. Karta mówi jasno: wszystkie jednostki w strefie domowej. Nic dodać, nic ująć.


"In your unit's zone" = w strefie, gdzie była zniszczona jednostka. Nic nie ma o strefie domowej ;]


"HOME ZONE" ;-)



Same home zone'y ;p
 
 
 
Yaerius 


Allegro nick: Yaerius
Wiek: 31
Dołączył: 25 Gru 2007
Posty: 155
Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-04-22, 21:35   

mój błąd;) nie do końca przeczytałem Twojego posta i myślałem, że chodzi o ostatnią kartę.

jak coś to do kasacji post;)
_________________


You like me because I'm scoundrel
 
 
 
Aleksander 

Allegro nick: B_olky
Wiek: 32
Dołączył: 12 Lut 2008
Posty: 25
Skąd: Bielawy
Wysłany: 2008-04-23, 18:21   

:oops: zwracam honor. Tak to jest gdy człowiek nie zdąży pomyśleć, a palce już klikają. Przeprasza wszystkich za wprowadzenie w błąd.
Trzeba ogłosić żałobę narodową :lol:
 
 
 
uzi43 


Dołączył: 22 Maj 2008
Posty: 113
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-05-22, 20:29   

JA bym byl wdzieczny, jakby ktos mi mogl przetlumaczyc te karty:
http://www.swpocketmodels...?number=card028
nigdzie nie moge znalezc zdjecia, ale karta nazywa sie: Vader's Call
 
 
 
Mateusz 


Allegro nick: mateo_3636
Wiek: 30
Dołączył: 19 Maj 2008
Posty: 367
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-22, 21:00   

Vader's Call - Wezwanie Vader'a (w takim sensie, że to on woła)

Obie jednostki w tej bitwie otrzymują +trzy do ataku
 
 
 
uzi43 


Dołączył: 22 Maj 2008
Posty: 113
Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 2008-05-22, 21:07   

Obie?? To przeciwnika tez...? :-/
A to pierwsze?? Proton Torpedo?
 
 
 
Mateusz 


Allegro nick: mateo_3636
Wiek: 30
Dołączył: 19 Maj 2008
Posty: 367
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-22, 21:15   

Cytat:
Obie?? To przeciwnika tez...? :-/
Nie wiem. Ja tu tylko tłumaczę ; ]

Proton Torpedo- Torpeda Protonowa

Atak Twoich jednostek pudłuje jeśli na którejkolwiek z kostek bazowego rzutu przeciwnika jest 6.

Edycja-> Być może tłumaczenie niefortunne, z uwagi na to że nie znam zasad gry.
 
 
 
DantE 
Administrator
Site Admin


Allegro nick: DantE2
Wiek: 39
Dołączył: 24 Sie 2007
Posty: 668
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-22, 21:22   

uzi43 napisał/a:
JA bym byl wdzieczny, jakby ktos mi mogl przetlumaczyc te karty:
http://www.swpocketmodels...?number=card028
nigdzie nie moge znalezc zdjecia, ale karta nazywa sie: Vader's Call


Vader's Call: Jednostki 1, 2, 3 gwiazdkowe. Obie jednostki w tej bitwie otrzymują +3 do ataku.

Proton Torpedo: Torpeda +3 do uszkodzeń. Twój atak nie trafia jeśli na którejś z kostek rzutu przeciwnika wypadnie 6.
_________________
Polska strona SWM
Moja kolekcja
Sklepik DantE-go: Miniatures Pocketmodel
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12