Allegro nick: Bart985
Wysłany: 2009-03-23, 20:14 Sklepik Barta
Witam w moim sklepiku.
Na początek parę słów wyjaśnienia:
1. To jest sklep, ale nikt tu niczego nie oferuje ani nie będzie oferować. Zamieszczam info tylko i wyłącznie o rzeczach poszukiwanych.
2. Nie mam zamiaru wracać do gry minisami. Szukam konkretnych modeli celem uzupełnienia indywidualnych zasobów kolekcjonerskich.
3. Lista poniższych figurek ułatwia mi pracę i odciąża od pamiętania czego nie mam. Będzie aktualizowana przy każdej zmianie.
4. To, że masz coś na sprzedaż czego poszukuję drogi użytkowniku, nie oznacza automatycznego zakupu. Proszę mnie nie informować w tym temacie, poprzez pw a już w szczególności przez gg o chęci sprzedaży. To JA decyduję co i kiedy chcę kupić.
5. Żeby ułatwić naszą wzajemną współpracę, kiedy będę potrzebował czegoś "na szybko", dam jednoznaczne info tutaj. Wtedy można się ze mną kontaktować w cywilizowanych godzinach.
6. Kupuję wyłącznie za gotówkę. Wymagam modelu wraz z jego kartą.
Wybaczcie jakość zdjęć ale robione nie moim aparatem.
Wszystko jest tip-top, każdy kto wcześniej robił ze mną interesy albo grał wie że dbałem i dbam o stan kart i modeli.
Krótkie warunki sprzedaży
1. Ceny negocjowalne, zawsze wysłucham ciekawych ofert.
2. W pakietach taniej.
3. Możliwość wystawienia na allegro celem nabicia komentarza (z czasem co się nie sprzeda i tak pójdzie).
4. Możliwość odbioru osobistego na terenie cywilizowanej Warszawy (czytaj Centrum i praska strona) wyłącznie w soboty/niedziele.
5. Kontakt przez priv tutaj albo na Bastionie oraz mailowo.
Ostatnio zmieniony przez Lord Bart 2012-11-25, 20:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum