jedi akademi to naj lepszy buster niema słabych figurek
zresztą mam do niego takie szczęście
kupiłem 2 i trafili mi się z r i vr : dart maul sit amperatte i grand master youda
jaka ortografia ten pan wyżej ma racje z tym słownikiem :) hahaha
mam yode jest nawet dobry może nie nawet ale bardzo dorównuje nawet lukeowi gran master którego baaaardzo chcę mieć
no a na moje boostery to tak Vodo, Yoda i leia :)
_________________ ''He's all yours, bounty hunter.''-Darth Vader "I' m not such a bad pilot myself"
Niech moc bedzie z Tobą Gość
fett 98
Wysłany: 2009-07-25, 14:35
ja kupiłem jeden i też yoda
_________________ ''nie ma emocji-jest spokój
nie ma ignorancji-jest wiedza
nie ma pasji-jest pogoda ducha
nie ma śmierci-jest moc ''
A co do "dropów" z boosterów to ja trafiłem tak
-Anakina Solo - Pierwsza reakcja - O jejku on jest beznadziejny , druga - taka sama - trzecia - puściłem go .
-Darth Plagueis - fajny , bardzo fajny ;)
-Qui Gon Jin Jedi Trainer - Nawet mi się spodobał . Szkoda tylko , że nie ma Deflecta , Blocka
Ogólnie dodatek jest świetny i dużo w nim dobrych figsów ;)
Ostatnio zmieniony przez DantE 2009-07-30, 17:19, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio kupiłem sobie jeden booster , a trafił mi się nie byle kto, bo Darth Sidious
jednak jak się póżniej okazało zupełnie mi się nie przyda więc podpuściłem brata żeby się wymienił (X-1)
Ty dostałeś X-1? Nie chcę cię martwić, ale to chyba on ciebie podpuścił. X-1 to uncammon, a ty dałeś rare...
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum