Mam pytanko do posiadaczy startera Rebel Storm. Chodzi o to, czy figurki z niego miały na podstawkach numerację boosterową (tak jakbyś trafił figurkę w boosterze) czy jakąś specjalną jak na przykład te ze startera TCW. Prosiłbym o info od jakiegoś posiadacza, żeby nie było "wydaje mi się że takie" , "a mi że takie" itp.
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" - Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." - Bill Gates, 1996
"Well, nobody will ever need Windows." - logical conclusion
Lord Estel, dzięki. Czy tak samo było ze starterami CS i RotS??
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" - Bill Gates, 1981
Raquel, mówisz o CS i RotS, czy o tym z 2007r?? Bo ten mnie nie interesuje
Każdy starter ma swoją numerację - posiadam nadal i obu obiwanów :)
jeśli chdzi o RS to te nie miały.
_________________ -Czemu usmażyłeś biednego Greedo?
-Pofatyguj się sam zamiast przysyłać mi jełopów! :D
Tomquos
Wysłany: 2010-03-23, 22:33
Witam
Jestem nowy w te klocki z Star Wars już wiem o co chodzi jakie zasady wydania postaci itp
Ale mam pytanie czy można gdzieś kupić jeszcze na internecie Starter/Boster Rebel Storm ??
Proszę o odpisanie
pozdrawiam
Raczej nie. Jest to mało prawdopodobne, ale może jakbyś przeczesał cały internet to byś coś znalazł.
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Na dostanie startera nie masz żadnych szans, boosterki były jakiś czas temu na allegro po nieziemskich cenach, ale teraz raczej też są nie do dostania.
_________________ Learn about art, Captain. When you understand a species' art, you understand that species.
Tomquos
Wysłany: 2010-03-23, 22:46
Szkoda bo chciałem sobie zbierać kolekcje figurek od początku
Ale to Raczej nie możliwe .
Boostery ostatnio były, ale w dzisiejszych czasach za 70zł totalnie się nie opłaca.. (ja bym nawet 30 nie dał) :P
Na starter praktycznie nie ma szans, chyba żeby na ebayu ktoś nagle zechciał używkę sprzedać.. ;)
Pozdro
Tomquos
Ale kiedy wchodzę na ebay.pl w wpisuje Rebel Storm to mi znajduje pojedyncze figurki i żadnego bostera
Więc mam pytanie ktoś kto kupował już coś w ebay.com Można robić normalne transakcje czy nie bo ebay.pl różni się trochę od ebay.com
Wysłany: 2010-03-24, 17:04
Prawdopodobnie bostery są dostępne, ale tylko z wysyłką do Stanów Zjednoczonych, dlatego nie ma ich na ebay.pl.
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah