115 GMLS
25 Leia Skywalker, Jedi Knight
20 Cade Skywalker, Padawan
9 Jan Dodonna
i tu zostaje 31 pkt. na co chcesz
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Yoda1996
Wysłany: 2010-02-21, 11:13
a moglbys podac jak zagrac tymi figsami???
taktyka itp.
Luke idzie w przód . Idzie 18 pól z atakiem, lub 24 bez. (moce) Dochodzi do środka. Reszta twoich figurek powoli dochodzi. Przy tych sqadach co teraz masz prawie zapewniony 1 pkt. za środek. I teraz przeciwnik musi cię zaatakować żeby na punkty nie przegrać. Zakładając, że przeciwnik cię atakuje, możesz wyjść i zacząć się bić. Luke trochę przetrzymuje. dochodzi Cade i Leia. Luke nawet jeśli ledwo zipie ma essence of life. A na niego 4 rzuty. 1, bo jeden. 2, bo leia. 4, bo moc. Później cade może go healnąć, albo zbierać moce do essence. Wtedy z figurek przeciwnika niewiele pozostaje. Można, albo Leią na pałę i uzdrawiać Luka Cadem, albo wszystkimi, ale musisz liczyć się z faktem, że Luke może mieć kiedyś pecha.
[ Dodano: 2010-02-21, 11:59 ]
EDIT: A i ja nie gram NR, ale tyle wynikło z moich obserwacji na turniejach.
Jest tylko pasja.
Yoda1996
skywalker
Wysłany: 2010-02-24, 09:41
ja za te 31 pkt. proponuje wrzucić nowego lobota i mousy . Potem GMLS zasuwa z mousami i cadem lejii i jasia pod żadnym pozorem do przodu nie ruszać leja daje w CE przeżut sava co sie przydaje i nie tracisz mocy proste ?
Wysłany: 2010-02-24, 18:01
Ja myślę, że ciekawszą opcją niż Cade jest Rodian Trader i Mousiki. Do tego Caamasi Noble, który potrafi zagrodzić drogę Melee i rzucić granaty :)
Squad wygląda mniej więcej tak:
Luke
Leia
Rodian Trader
2x R7
Caamasi
Mousy/Uggie
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah
Jest tylko pasja.