Wysłany: 2010-01-11, 19:59
hackeradyn napisał/a:
A tak na powaznie. To musiebysmy zredukowac glosuajcych do ilu? 3? 5? osob?
Do tego zmierzam. Poza tym głosy osób, które (patrząc obiektywnie) mają realne szanse na zwycięstwo powinny być w pierwszej kolejności brane pod uwagę.
[ Dodano: 2010-01-11, 20:01 ]
hackeradyn napisał/a:
A jak wiadomo Tsavongo - vongi jak sa zle to najezdzaja galaktyki
Co za emocje gracze okupuja te same miejsca. Na nastepnym turnieju wazyc sie beda losy 3-4, 5-7, 10-11, 13-15, 16-18 miejsca. Ogladaj nas na bierzaco. Wracamy po reklamach
BTW, co za gnojek bez honoru zakosił Bomo Greenbarka (figs + karta) i 4LOMa (figs)? Ma odwage się przyznać?
Nie były moje, ale wstyd mi za to, że chodze na turnieje ze złodziejem Powodzenia w życiu życze Ci chłopcze... Żal.pl
Upps. Lekki fail. 4-lom bez karty jest u mnie. Sam gralem 4-lomem i musialem go zgarnac jako mojego. Mozna go odebrac w kazda ligowa niedziele.
W sumie trzeba cos zrobic z kradzierzami w GK. W nastepna niedziele proponuje dowiedziec sie od Janka kto ukradl Yode oraz (o ile to nie ta sama osoba) kto ukradl Bomo i porozmawiac z tym osobnikiem "po mesku". Co by wiecej tego nie robil.
Wysłany: 2010-02-01, 20:52
hackeradyn napisał/a:
kto ukradl Yode
To że mnie raz nie ma na turnieju nie znaczy od razu, że zostałem ukradziony, na to nie licz, Paladyn (w końcu mam drugie miejsce w lidze )!
A co do sytuacji z release, to w sumie patrząc na to jakie towarzystwo się tam przewija, to prędzej czy później musiało niestety do czegoś takiego dojść...