Allegro nick: DantE2
Wysłany: 2007-12-08, 18:45 Knights of the Old Republic
Dodatek Knights of the Old Republic ma zostać wydany razem z suplementem do RPG 8 sierpnia. Zawierać będzie 7 figurek i w stanach kosztować 15 dolarów bez centa
Będzie to kolejny dodatek z figurkami Huge.
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
Co znowu Huge?! łeee ale dobrze że dopiero w sierpniu.
Ps: Wie ktoś co ma być w tym dodatku?
_________________ Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasjia.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęge.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
ale wy narzekacie na te Huge... mi tam sie podobaja :) chociaz niektore maja takie staty ze plakac sie chce, to te grywalne nadrabiaja zaleglosci :)
czekam w takim razie na ten dodatek, tak samo jak na Legacy, bo z dotychczasowych juz malo co mnie interesuje..
Huge moze i są fajne ale ile mozna??Ja osobiście teraz zekam na mały TAŃSZY boosterek
Uchiha Itachi
Nie wiem czy chcialbym nowego Rancorna ale za to pomysl z hugami do Sithow mi się podoba bo jeszcze wogóle owych nie mają
Uchiha Itachi
Wszyscy o tych sithah niech starą reopublikę dorobią.
_________________ Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasjia.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęge.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
A Mando to co do cholery, worek z cementem?? tego ma być więcej - Mandalorowie, lżejsze jednostki piechoty(zwiadowca), może nowe modele Bes'uliików(taki jak np miał Canderous w KotORze II). Wiem już że pół roku bede kase zbierał ;)