Wysłany: 2008-12-11, 21:58
Nad podobną, ale trochę inną armią sam myślałem jakiś tydzień temu.
Niestety muszę kupić te rary jeszcze
Ogólnie armia fajna
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah
Wysłany: 2008-12-12, 15:54
Zet Jukassa x3 i mają po 17 (! tak siedamnaście) def. przeciwko czemuś takiemu...
Do tego imperial blockade jako forward i ma 15 def, a jak jednostki przechodzą przez niego to najczęsciej giną. Tylko AT-AP i kanonierka może przejść przez to.
Wysłany: 2009-01-25, 19:04
Cytat:
Ja bym wrzucił coś na obronę też trochę, np Defensive Fly
Ikona trudna dość bo same atak i damage a co do tej karty to ona sie nazywa Fly Defensively i jest z CW , a CW u nas w Krakowie dalej nie ma. A miało być w smoku po nowym roku, szkoda gadać.
Radek dość trudną ikone sobie wybrał po jak już wcześniej spomniałem same dmg i atak dostaje, Skład raczej do obrony HZ niż do rushu
Wysłany: 2009-01-25, 20:50
Yaerius napisał/a:
Rebel Bunker
No w sumie można by było jak mało kart ma radek na def ale rebel bunkerz tego co pamiętam to ma 9 def więc no średnio sie opłaca. Zawsze można postawić w takim razie na obrone HZ jednostkmi.