Wysłany: 2008-12-06, 20:30
O jeju, pewnie chodzi o galloping attack, jak chcesz to sie ze mną za niego wymień.
Chociaż speed 10 jest nawet fajny. !60 życia też jest fajne, ale niestety 20 obrony, zamało jak na yode.
_________________ "I'm no Jedi; I'm just a guy with a lightsaber and a few questions."
New Republic - wszystkie modele
VASSAL - MateuszM
Wysłany: 2008-12-06, 20:35
Jakbym zbierał Republikę to on byłby moim must have. Połącz go sobie z R2 Astromech Droid, leci z nim w jednę stronę przez 12 pól atakując wszystkich po drodze i wraca przez 26 (z Master Speed) robiąc to samo. Większość składów z dużą liczbą figsów wymięka.
Wysłany: 2008-12-08, 21:35
Napi(o)r napisał/a:
Tezuki napisał/a:
Mi osobiście brakuje Ventress lub jakiegoś innego(dobrego) posiadacza mocy i miecza, no ale mam nadzieję, że jeszcze bedzie jakiś taki dodatek :)
Jak byś czytał to co jest na górze to byś wiedział że będzie... w map packu
Wydaje mi się że Tezuki miał na myśli następną taką figurkę
A może być uargumentował jakoś swoje stwierdzenie? A nie tylko "dla mnie to nie"..
Po co wogóle zabierasz głos w takiej dyskusji , jeżeli nie masz nic do powiedzenia? Myślisz, że ludzie nabiorą do Ciebie szacunku jak będziesz miał więcej postów wstukanych?