Może tak figurki z fringów nie spełniają moich oczekiwań a reszta figurek z tego dodatku je spełnia.
_________________ Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasjia.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęge.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Allegro nick: Yagoro
Wysłany: 2008-11-14, 18:06
Ja sobie porównuję jakość wykonania Grievousa z rots oraz z cw. I ten z rots jest ładny a z CW robi wrażenie robionego na szybko, bez szczegółów. Dlatego wygląd figsów jest słaby :( Ale staty wielu z nich dość dobre :)
Allegro nick: mateo_3636
Wysłany: 2008-11-15, 00:44
Cytat:
Ten booster spewnością spełnił moje oczekiwania gram republiką więc sepków to tam dla mnie wogóle może nie być
Nie zagalopowałbym się tak daleko i zwrócił uwagę na to, że są dwie strony medalu- gdyby republiki było wszędzie za dużo, nie miałbyś przeciwko czemu grać :)
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Allegro nick: mateo_3636
Wysłany: 2008-11-15, 20:08
Porównywanie skrajnych przypadków nijak się ma do pokazywania ogólnej tendencji.
Rebelia, Imperium, Republika, Separatyści, Fringe są względem siebie z grubsza zbalansowane :) Właśnie dlatego, że wychodzą takie dodatki w których są figurki nie tylko republiki :)