Allegro nick: flamementor10
Wysłany: 2008-08-29, 09:03
W sumie Raquel powiedział wszystko co trzeba było .....
Może przydzielmy kilku osobą różne zadania które muszą uczynic (związane ze KDSWM) bo jedna osoba jak widac sobie nie radzi :)
_________________ "I want you to lead me
Take me somewhere
Don’t want to live in a dream one more day"
Wysłany: 2008-08-30, 18:58
Snowtrooper napisał/a:
hmmmmm to może w końcu pokarzesz nam ten program i roześlesz PV z pytaniem o uczestnictwo ?
Po to jest ten temat
Raquel napisał/a:
Tak ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie
Które... ty nie odpowiadasz na moje co do mary
Raquel napisał/a:
ty wymyślasz jakieś niestworzone rzeczy na które nie ma miejsca ani czasu -.-
Jakie
Raquel napisał/a:
po trzecie to nie chcesz nikogo słuchać tylko brniesz przed siebie jak jakiś zombie ...
Nie brnę wszystko stoi w miejscu chcialem sluchac to nikt oprocz ciebie nic sensownego nie zaproponował
Raquel napisał/a:
to nie tylko ze mną
A z kim jeszcze? Ze Snowtrooperem? Tylko ty cos prponowales i wierz lub nie twoje pomysly rozwazalem
Raquel napisał/a:
... nocleg ale oczywiście ... "pomyślimy" ...
Nie wiem jak cos skombinowac.. pytanie wogole czy potrwa to wiecej niz dzien i czy bedzie kogo przenocowac po to chce liste uczestnikow
Raquel napisał/a:
Możesz organizować ale chyba sam ja do tego już nawet palca nie przyłożę bo za dużo chaosu wprowadzasz ...
Wprowadzam chaos w swoim projekcie hmm ciekawe... a propos nie ma chaosu bo wszystko stoi jak wczesniej napisalem... I mowisz tak jakbys sie obrazil
Nie robie tego dla siebie tylko dla was wiec nie musze tego robic... od tego sie nie umiera i tak sam nie dam rady
Raquel napisał/a:
Wiem jaka będzie twoja reakcja po zrzędzisz że najpierw wszyscy chcą a później nie ma nikogo. To był twój pomysł więc go realizuj sam albo daj komuś również przedstawić swoje pomysły.
A jest ktos? i caly czas chce zebyscie pomysly przedstawiali...
I na koniec proponuje sie juz nie kłócić bo to nie ma sensu twój ostatni post to kompletne bzdury... zaprzeczenie wszystkiego co pisales wczesniej ...Pogadajmy spokojnie przed turniejem w niedzielę...
Juz cichutko.
NaVaR: przepraszam
[ Dodano: 2008-08-30, 19:59 ]
Snowtrooper napisał/a:
Może przydzielmy kilku osobą różne zadania które muszą uczynic (związane ze KDSWM) bo jedna osoba jak widac sobie nie radzi :)
Prosze nareszcie cos z sensem... myslalem ze to juz nie nastąpi
Wysłany: 2008-08-30, 23:20
Tsavong Lah napisał/a:
Snowtrooper napisał/a:
hmmmmm to może w końcu pokarzesz nam ten program i roześlesz PV z pytaniem o uczestnictwo ?
Po to jest ten temat
Raquel napisał/a:
Tak ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie
Które... ty nie odpowiadasz na moje co do mary
Raquel napisał/a:
ty wymyślasz jakieś niestworzone rzeczy na które nie ma miejsca ani czasu -.-
Jakie
Raquel napisał/a:
po trzecie to nie chcesz nikogo słuchać tylko brniesz przed siebie jak jakiś zombie ...
Nie brnę wszystko stoi w miejscu chcialem sluchac to nikt oprocz ciebie nic sensownego nie zaproponował
Raquel napisał/a:
to nie tylko ze mną
A z kim jeszcze? Ze Snowtrooperem? Tylko ty cos prponowales i wierz lub nie twoje pomysly rozwazalem
Raquel napisał/a:
... nocleg ale oczywiście ... "pomyślimy" ...
Nie wiem jak cos skombinowac.. pytanie wogole czy potrwa to wiecej niz dzien i czy bedzie kogo przenocowac po to chce liste uczestnikow
Raquel napisał/a:
Możesz organizować ale chyba sam ja do tego już nawet palca nie przyłożę bo za dużo chaosu wprowadzasz ...
Wprowadzam chaos w swoim projekcie hmm ciekawe... a propos nie ma chaosu bo wszystko stoi jak wczesniej napisalem... I mowisz tak jakbys sie obrazil
Nie robie tego dla siebie tylko dla was wiec nie musze tego robic... od tego sie nie umiera i tak sam nie dam rady
Raquel napisał/a:
Wiem jaka będzie twoja reakcja po zrzędzisz że najpierw wszyscy chcą a później nie ma nikogo. To był twój pomysł więc go realizuj sam albo daj komuś również przedstawić swoje pomysły.
A jest ktos? i caly czas chce zebyscie pomysly przedstawiali...
I na koniec proponuje sie juz nie kłócić bo to nie ma sensu twój ostatni post to kompletne bzdury... zaprzeczenie wszystkiego co pisales wczesniej ...Pogadajmy spokojnie przed turniejem w niedzielę...
Juz cichutko.
NaVaR: przepraszam
[ Dodano: 2008-08-30, 19:59 ]
Snowtrooper napisał/a:
Prosze nareszcie cos z sensem... myslalem ze to juz nie nastąpi
Nie obraziłem się tylko znudziłem, mój ostatni post jest obrazem tego co czułem w stosunku do tego co ty robiłeś ale nie chciałem cię obrazić i zniechęcać. I gdybyś słuchał to byś wychwycił że pomysł Snowtroopera (o zgrozo znowu się z nim zgadzam ;]) był już dawno temu przez niego rzucony praktycznie na samym początku :P
A teraz jak napisałem w innym poście Peace bo to dalej nie ma sensu ....
Wysunę sugestie żebyście zrobili to jak najszybciej, bo chyba najbliższą dużą okazją będzie weekend listopadowy (8-11 listopada) i wtedy na pewno dużo ludzi przyjedzie, jak wyrobicie się w tym terminie to 60% będę.
Allegro nick: flamementor10
Wysłany: 2008-09-30, 22:55
Ja ci niestety takich informacji nie podam bo by znowu darli na mnie ryyyyyy...... "twarz" że coś powiedziałem nie tak więc proszę abyś się zapytał wszechwiedzącego i niezastąpionego Tsavonga :P
_________________ "I want you to lead me
Take me somewhere
Don’t want to live in a dream one more day"