Strona Główna Star Wars Games
Polskie forum SW Miniatures, SW X-Wing oraz SW PocketModel

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload
ForceFCCG
Znalezionych wyników: 3
Star Wars Games Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Pytania dotyczące zasad
Lord Bart

Odpowiedzi: 184
Wyświetleń: 131161

PostForum: P: Zasady   Wysłany: 2007-12-13, 21:37   Temat: Pytania dotyczące zasad
Nie ma kart, których bonus trwa przez całą grę.
Nawet ob działają do momentu ich zniszczenia.
  Temat: Pytania dotyczące zasad
Lord Bart

Odpowiedzi: 184
Wyświetleń: 131161

PostForum: P: Zasady   Wysłany: 2007-12-08, 11:08   Temat: Pytania dotyczące zasad
Karta 1
Kiedy twoja jednostka otrzymuje obrażenia rzuć kostką. 5-6 obrażenia są ignorowane.

Karta 2
Po zakończeniu tego starcia możesz przeciągnąć jedną jednostkę przeciwnika o mniejszej liczbie gwiazdek niż twoja uczestnicząca w tym starciu. Możesz to zrobić z każdej przyległej strefy do strefy twojej jednostki.
  Temat: Pytania dotyczące zasad
Lord Bart

Odpowiedzi: 184
Wyświetleń: 131161

PostForum: P: Zasady   Wysłany: 2007-08-27, 12:06   Temat: Pytania dotyczące zasad
jacosjacos napisał/a:
Czy te trzy karty które trzeba zniszczyć muszą być szare czy można położyć tam też czerwoną kartę?


Z ręki możesz zagrać tylko ob, ale jeśli ktoś zapoda ci strikes'a w nieodsłoniętą kartę a ona jest combatem (czerwona) to traktowana jest jako ob (szara).

A 3 w ręku są zawsze.


P.S. Srki za odpowiedź, która padła ale sprawdzam jak działa to forum :mrgreen:
 
Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 16