Sposób zakupu:
- Kontakt z liderem KDY DM: Azhrarn Amaratha
- Poprzez stronę internetową KDY za pośrednictwem Kuat Store (beta)
- Przelew na konto KDY z dopiskiem zamówienia
Do dokładnego skanowanie podanego obaszaru przez ciebie.
Np. żeby sprawdzić czy gość nie oszukuje mówiąc Ci że jest tu i tam.
Jeśli źle mówię proszę o wyjaśnienie.
Pozdro
Działają dokładnie tak samo jak skanery statków kosmicznych. Wszystkie jednostki z frakcji i listy IFF mają automatyczny dostęp do skanerów satelity. Przykładowo jak wlatuje do systemu Corelliańskiego dostaje automatyczny dostęp do skanerów Imperialnych satelit tam poustawianych.
Seth -jeden problem.. W dobrej sieci stracisz jednego satelite i albo jestes w zasiegu kilku innych , co przynajmniej u mnie w domku spowoduje (w przyszłości,jak rozstawie te cholerne satelity ) ze bedziesz mial nagle i przykre spotkanie z skrzydłem starfighterów
A pamiętaj że najprawdopodobniej siedzisz w gównianym freighterze/feighterze i sam masz sensory 1, jesteś ślepy i głuchy.
Więc myślę że ludzie którzy dla zabawy strącają innym satelity szybko się skończą.. Inna sprawa z akcjami wojskowymi.
_________________ Too many problems can't be solved by a suitable application of explosives
Mi akurat chodzilo o zorganizowaną akcję wojskowa.
Sam nie zamierzam sie bawić w ich strącanie, bo jak słusznie zauwazyles nie jestem nakierowany na atak. Ale wszystko moze się zmienic.