Wysłany: Sob 12 Paź, 2013 12:01 A kto umarł ten nie żyje.......
Ave Imperator,
Jak sama nazwa wskazuje - wpisywać się kto żyw - ze starej ekipy (jak narzykład jam jest) i z nowszych kombinerów. Jaka frakcja, co porabiacie ewentualnie.
To ja zaczynam:
Arden Frost (dawniej Argon Arkanus)w służbie TXC, 8 lat na kombajnie. Skrajny imperial, korsarz, najemnik
Krug Cabal, z 6 lat w SWC, pierwsze i jedyne jak dotąd wcielenie, od urodzenia Kel Dor (nie morfowałem choć były okazje). Przez lata w służbie Triumvirate Coalition, od kilku miesięcy casual player i freelancer. Myśliwy i łowca kreatur.
Gienko Burrows, tą postacią gram aktywnie ponad rok. Duros który stara się nauczyć jak najwięcej, choć docelowo chcę zająć się handlem i ekonomią. Frakcja: Eriadu Authority.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Maj 2006 Posty: 33 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 10 Gru, 2013 19:01
Artor Skyhopper napisał/a:
Artor Skyhoper w combine jestem dziadkiem jeden z najdłuższych staży obecnie w txc:)
Same here, ale z Mandalore, przy czym ja tu liczę sobie jeden z najdłuższych staży w Combine, jak i w Mandalore. Zatrudniony w pierwszym tygodniu po stworzeniu konta i od tamtej pory ta sama postać, ta sama firma... Zbliżam się do 10 lat już...