Star Wars Combine Polska Forum Strona Główna Star Wars Combine Polska Forum
Polskie forum poświęcone SW Combine

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj


Poprzedni temat «» Następny temat
Stocznie i fabryki
Autor Wiadomość
Gienko Burrows 


Dołączył: 24 Maj 2013
Posty: 22
Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 27 Cze, 2013 21:39   Stocznie i fabryki

Hej.
Załóżmy że mam dostęp do DC i surowców. Chcę budować statki. Skąd mam wiedzieć który statek potrzebuje jakiego rodzaju Shipyardu lub jakiejś fabryki?
 
     
Krug Cabal 
Łowca


Dołączył: 15 Lis 2010
Posty: 17
Skąd: Lublin / Dublin
Wysłany: Sob 12 Paź, 2013 16:22   

Mogę zdobyć dla ciebie to info - mam przyjaciół w TST - składają statki co dzień :D
 
     
Artor Skyhopper 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 15 Mar 2006
Posty: 39
Skąd: Szczecin
Wysłany: Sro 16 Paź, 2013 22:10   

ahh noobki to jest proste jak babci ...... porównujesz długość statku z dlugoscia shipyardu
tak wiec w sy1 zdybujesz statki o dlugosci max do 350m. w sy 2 do 1000 i tak dalej. w factory porównujesz volume shipa i fabryki
_________________
hail XXX:)
 
     
Gienko Burrows 


Dołączył: 24 Maj 2013
Posty: 22
Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 18 Paź, 2013 15:08   

Dzięki Artor, Kai mi to już wytłumaczył, właśnie miałem to napisać :)
 
     
Artor Skyhopper 

Pomógł: 1 raz
Dołączył: 15 Mar 2006
Posty: 39
Skąd: Szczecin
Wysłany: Pią 18 Paź, 2013 19:47   

generalnie akademia u was leży:P mogę prowadzić zajęcia za odpowiednia opłatą
_________________
hail XXX:)
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group