Pomógł: 5 razy Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 94 Skąd: KielcePL/DoncasterUK
Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 18:33
Natamiast zastanawia mnie zbiezność nazwisk twojej postaci i jednego Gungana, jak również podobne prace graficzne, które obaj prezentujecie w oddzielnych topikach....
Nie wiem, czy legalne, czy nielegalne, ale jednak czuje multi z daleka....
Wiedziałem, że ktoś się kiedyś zoriętuje , niejaki NaNzir Sorn to moje pierwsze konto, niestety postać ta mi nie się nie podobała więc ją porzuciłem i powstała ta, obecnie tym zacnym gunganem zaczoł grać mój brat. Naszczęście mam dwa połączenia internetowe (neostrada i radiówka) więc multi nam jako tako nie potrzebne, chodziło głównie o korzystanie z laptopa w podróży.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 165 Skąd: Łódź / Tomaszów Maz.
Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 23:13
Dwa pytanka odnośnie maila przy rejestracji.
1) o2 jest obecnie akceptowane?
Drugie wynika z ewentualnej negatywnej odpowiedzi na pierwsze.
2) Jak się zarejestruje na nieprzyjmowanego maila, to się dostaje odp zwrotną że zły mail, czy nic się nie dostaje?
Bo kumpel się zarejestrował właśnie na o2 2 dni temu i nic nie dostał (w spamie też sprawdzał) i nie wie, czy ma się na nowo rejestrować np. z @onet.eu czy czekać na odrzucenie tamtej rejestracji i dopiero wtedy.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 94 Skąd: KielcePL/DoncasterUK
Wysłany: Czw 12 Lut, 2009 22:21
Weź poprawke, że połowa adminów jest w tej chwili w drodze do Berlina Zachodniego, w celu nadmiernego spożycia alkoholu, zakupionego za nasze dotacje na SWC.... To znaczy w celu dalszego rozwoju tej jakże zacnej gry, przejęzyczyłem się